Porsaan mehevät tortillarullat
Kokonaisaika: 33 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ota Rypsiporsaan lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna rypsiöljy ja paista suikaleet kuumalla pannulla kauttaaltaan.
-
Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet.
-
Lisää kasvikset ja hienonnetut valkosipulinkynnet pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes ainekset pehmenevät.
-
Jaa täyte tortillojen päälle ja käännä ne rulliksi. Lado tiiviisti leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
-
Kiehauta ruoka- tai kuohukerma ja sulatejuusto. Kaada seos tortillarullien päälle. Laita 200-asteiseen uuniin, kunnes pinta on saanut hieman väriä. Tarjoa tortillojen seurana raikasta salaattia.