Porsaan paisti maissiletuilla ja uunitomaateilla

Porsaan paisti maissiletuilla ja uunitomaateilla

Kokonaisaika: 145 min
Kypsennysaika: 120 min
Työaika: 25 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuumenna uuni 150 asteeseen. Poista paistin pakkauksesta etiketti ja aseta paisti pakkauksessaan uunin alatasolle pellille tai ritilälle. Kypsennä paistia 1 tunti 50 minuuttia jokaista lihakiloa kohti. 

  • Valmista maissilettujen taikina. Valuta maissi ja hienonna taikinaksi muiden aineksien kanssa. Anna tekeytyä huoneenlämmössä puoli tuntia.

  • Anna paistin vetäytyä pakkauksessaan ja valmista seuraavaksi uunitomaatit. Puolita kirsikkatomaatit. ja laita uuniastiaan. Ripottele päälle sokeri, suola sekä balsamietikka ja sekoita. Paahda tomaatteja uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

  • Paista maissiletut uunitomaattien valmistuessa. Kuumenna öljy kuumaksi pannulla ja nosta kauhalla taikinaa pannulle. Kun letun reunat ovat ruskistuneet ja pinta alkaa kuivua, käännä lettu. Paista, kunnes letun pinta on molemmin puolin tumman ruskea. Älä polta.

  • Tarjoile lämpiminä paistisiivujen ja uunissa paahdettujen tomaattien kera.

Kokeile reseptejä