Porsaanniskaa char siu

Porsaanniskaa char siu

Kokonaisaika: 330 min
Kypsennysaika: 300 min
Työaika: 30 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Sekoita char siu -kastikkeen ainekset keskenään. Sivele lihan pinta kastikkeella ja säästä loput viimeistelyyn. Anna lihan maustua yön yli.

  • Kypsennä porsaanniskoja uunissa miedolla lämmöllä 110-asteessa noin 5 tuntia, kunnes sisälämpö on 76 astetta. Vaihtoehtoisesti sulje lihat tiiviisti vakuumipussiin ja kypsennä sirkulaattorissa 65 asteessa 24 tuntia.

  • Jäähdytä lihat. Leikkaa jäähtynyt liha reiluiksi viipaleiksi ja grillaa kuumaksi. Sivele loput kastikkeesta kuuman lihan pinnalle.

  • Tarjoa char siu grillatun sydänsalaatin ja paahdettujen maapähkinöiden kera.

Kokeile reseptejä