Porsaanniskaa char siu
Kokonaisaika: 330 min
Kypsennysaika: 300 min
Työaika: 30 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Sekoita char siu -kastikkeen ainekset keskenään. Sivele lihan pinta kastikkeella ja säästä loput viimeistelyyn. Anna lihan maustua yön yli.
-
Kypsennä porsaanniskoja uunissa miedolla lämmöllä 110-asteessa noin 5 tuntia, kunnes sisälämpö on 76 astetta. Vaihtoehtoisesti sulje lihat tiiviisti vakuumipussiin ja kypsennä sirkulaattorissa 65 asteessa 24 tuntia.
-
Jäähdytä lihat. Leikkaa jäähtynyt liha reiluiksi viipaleiksi ja grillaa kuumaksi. Sivele loput kastikkeesta kuuman lihan pinnalle.
-
Tarjoa char siu grillatun sydänsalaatin ja paahdettujen maapähkinöiden kera.