Porsaanniskaa char siu

Porsaanniskaa char siu

0 arviota
Kokonaisaika: 330 min
Kypsennysaika: 300 min
Työaika: 30 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita char siu -kastikkeen ainekset keskenään. Sivele lihan pinta kastikkeella ja säästä loput viimeistelyyn. Anna lihan maustua yön yli.

Kypsennä porsaanniskoja uunissa miedolla lämmöllä 110 asteessa noin 5 tuntia, kunnes sisälämpö on 76 astetta. Vaihtoehtoisesti sulje lihat tiiviisti vakuumipussiin ja kypsennä sirkulaattorissa 65 asteessa 24 tuntia.

Jäähdytä lihat. Leikkaa jäähtynyt liha reiluiksi viipaleiksi ja grillaa kuumaksi. Sivele loput kastikkeesta kuuman lihan pinnalle.

Tarjoa char siu grillatun sydänsalaatin ja paahdettujen maapähkinöiden kera.