Possu-vuohenjuustopasta

Possu-vuohenjuustopasta

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min

Valmistusohje

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

  • Ruskista pastan kiehuessa possusuikaleet tilkassa rypsiöljyä. Lisää mukaan viipaloitu valkosipuli.

  • Lisää mukaan kerma ja murustettu vuohenjuusto, kun suikaleissa on kaunis väri ja valkosipuli on pehmentynyt. Anna hautua hiljalleen välillä sekoitellen.

  • Siivilöi kypsä pasta ja sekoita possukastikkeen joukkoon. Viimeistele paholaisen hillolla, rucolalla sekä rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää