

Possua aasialaisittain ja paahdettua paksoita
Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 30 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Leikkaa liha keskeltä pitkittäin kahteen osaan. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset yhteen. Laita liha ja marinadi pakastepussiin, anna maustua jääkaapissa neljästä tunnista kahteen päivään.
-
Paista lihaa 200-asteisessa uunissa ritilällä noin 45 minuutin ajan. Keitä marinadi kokoon (noin 10 minuuttia) miedolla lämmöllä.
-
Halkaise paksoit puoliksi. Lämmitä öljy ja paahda paksoit käännellen niitä minuutin ajan, lisää kaikki mausteet ja lopuksi vesi sekä chili. Sekoittele hetki ja tarjoile possun kanssa. Voit korvata paksoin myös kiinankaalilla.
-
Leikkaa lihasta ohuita siivuja ja glaseeraa marinadista kokoon keitetyllä kastikkeella. Lisää lihan päälle tuoretta korianteria, chiliä sekä paahdettua sipulia.