Possukaali

Possukaali

Kokonaisaika: 105 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Leikkaa kuoritut porkkanat viipaleiksi, suikaloi sipulit ja kaali. Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa rypsiöljyä ja siirrä pois pannulta.

  • Kuullota pannulla kaalit, sipulit ja porkkanat pienen öljytilkan kera. Sekoita ainekset keskenään voideltuun uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle vettä sen verran, että noin 1/3 seoksesta peittyy.

  • Hauduta 175-asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 150 astetta) noin puolitoista tuntia välillä sekoitellen. Kypsennyksen loppuvaiheessa voit peittää vuoan foliolla, jos ruoka tuntuu saavan liikaa väriä. Possukaalin seurana maistuvat etikkakurkut ja punajuuret.

Kokeile reseptejä