Possukaali

Possukaali

0 arviota
Kokonaisaika: 105 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Leikkaa kuoritut porkkanat viipaleiksi, suikaloi sipulit ja kaali. Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa rypsiöljyä ja siirrä pois pannulta. Kuullota pannulla kaalit, sipulit ja porkkanat pienen öljytilkan kera. Sekoita ainekset keskenään voideltuun uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle vettä sen verran, että noin 1/3 seoksesta peittyy. Hauduta 175 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 150 astetta) noin puolitoista tuntia välillä sekoitellen. Kypsennyksen loppuvaiheessa voit peittää vuoan foliolla, jos ruoka tuntuu saavan liikaa väriä. Possukaalin seurana maistuvat etikkakurkut ja punajuuret.

Sinua saattaisi kiinnostaa