Possukaali
Kokonaisaika: 105 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Leikkaa kuoritut porkkanat viipaleiksi, suikaloi sipulit ja kaali. Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa rypsiöljyä ja siirrä pois pannulta.
-
Kuullota pannulla kaalit, sipulit ja porkkanat pienen öljytilkan kera. Sekoita ainekset keskenään voideltuun uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle vettä sen verran, että noin 1/3 seoksesta peittyy.
-
Hauduta 175-asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 150 astetta) noin puolitoista tuntia välillä sekoitellen. Kypsennyksen loppuvaiheessa voit peittää vuoan foliolla, jos ruoka tuntuu saavan liikaa väriä. Possukaalin seurana maistuvat etikkakurkut ja punajuuret.