Possun sisäfilee-sandwich
Valmistusohje
-
Valmista pikkelöity sipuli. Kuori sipuli ja leikkaa se niin ohuiksi renkaiksi kuin saat. Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja jäähdytä. Sekoita pikkeliliemi sipuleiden joukkoon. Anna maustua muutama tunti.
-
Poista sisäfileestä terävällä kapeateräisellä veitsellä kalvot ja paista siihen hyvä väri pienessä määrässä rypsiöljyä. Mausta filee suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Kypsennä filee 150-asteisessa uunissa, kunnes sen sisälämpö on 65 astetta. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia.
-
Valmista avokadokreemi. Poista avokadosta kuori ja kivi. Soseuta sauvasekoittimella jogurtin kanssa, mausta suolalla, mustapippurilla, tabascolla ja limen mehulla.
-
Paahda leivät, pursota tai voitele päälle avokadokreemiä. Leikkaa possu ohuiksi viipaleiksi ja asettele viipaleet leiville. Lisää päälle leikatut retiisit, pikkelöityä sipulia ja suolakurkut. Lisää lopuksi yrttejä ja rucolaa. Nauti parhaassa seurassa.