Possun fileepihvi yakiniku ja kesäinen salaatti

Possun fileepihvi yakiniku ja kesäinen salaatti

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Nosta liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen grillaamista. Leikkaa sisäfilee pihveiksi ja grillaa lihaa noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat mehukkaan kypsiä. Glaseeraa lihat grillauksen loppuvaiheessa yakiniku-kastikkeella. Anna vetäytyä huoneenlämmössä viitisen minuuttia.

Valmista salaatti. Leikkaa paksoit neljään osaan. Puolita tomaatit ja viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi. Hienonna rakuuna. Lisää leikattujen vihanneksien joukkoon herneet.

Valmista jogurttikastike. Raasta sitruunankuori, lisää se jogurtin joukkoon ja purista mukaan ruokalusikallinen sitruunamehua. Mausta suolalla ja mustapippurilla.