

Possun fileepihvi yakiniku ja kesäinen salaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Haastava
Valmistusohje
Nosta liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen grillaamista. Leikkaa sisäfilee pihveiksi ja grillaa lihaa noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat mehukkaan kypsiä. Glaseeraa lihat grillauksen loppuvaiheessa yakiniku-kastikkeella. Anna vetäytyä huoneenlämmössä viitisen minuuttia.
Valmista salaatti. Leikkaa paksoit neljään osaan. Puolita tomaatit ja viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi. Hienonna rakuuna. Lisää leikattujen vihanneksien joukkoon herneet.
Valmista jogurttikastike. Raasta sitruunankuori, lisää se jogurtin joukkoon ja purista mukaan ruokalusikallinen sitruunamehua. Mausta suolalla ja mustapippurilla.