Possun fileepihvi yakiniku ja kesäinen salaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Nosta liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen grillaamista. Leikkaa sisäfilee pihveiksi ja grillaa lihaa noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat mehukkaan kypsiä. Glaseeraa lihat grillauksen loppuvaiheessa yakiniku-kastikkeella. Anna vetäytyä huoneenlämmössä viitisen minuuttia.
-
Valmista salaatti. Leikkaa paksoit neljään osaan. Puolita tomaatit ja viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi. Hienonna rakuuna. Lisää leikattujen vihanneksien joukkoon herneet.
-
Valmista jogurttikastike. Raasta sitruunankuori, lisää se jogurtin joukkoon ja purista mukaan ruokalusikallinen sitruunamehua. Mausta suolalla ja mustapippurilla.