Possun ribsejä, grillattua varhaiskaalia, parmesaanimajoneesia ja ponzua

Possun ribsejä, grillattua varhaiskaalia, parmesaanimajoneesia ja ponzua

Kokonaisaika: 180 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuumenna suuressa kattilassa vesi kiehuvaksi. Aseta ribsit pakkauksessaan veteen. Siirrä kattila 90-asteiseen uuniin ja kypsennä 2,5 tuntia. Huom. Ribsien pakkaus saattaa hieman turvota kypsentäessä. 

  • Poista ribsit pakkauksestaan ja grillaa kuumassa grillissä kauniin värisiksi. Voit myös grillata ribsit perinteiseen low & slow -tyyliin alusta loppuun matalalla epäsuoralla lämmöllä noin 2-3 tuntia ja lopuksi grillata kaunis pinta kuumalla suoralla lämmöllä. 

  • Leikkaa varhaiskaalit puoliksi. Sivele pinnoille rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.  

  • Sekoita majoneesi ja parmesaani keskenään. Mausta mustapippurilla. Voit myös surauttaa majoneesin sileämmäksi sauvasekoittimella. 

  • Levitä majoneesia tarjoiluastian pohjalle. Asettele päälle grillatut kaalit. Lorauta päälle ponzua ja tarjoa grillattujen ribsien ja vaikkapa makkaran kera. 

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää