

Possun ribsejä, grillattua varhaiskaalia, parmesaanimajoneesia ja ponzua
Valmistusohje
-
Kuumenna suuressa kattilassa vesi kiehuvaksi. Aseta ribsit pakkauksessaan veteen. Siirrä kattila 90-asteiseen uuniin ja kypsennä 2,5 tuntia. Huom. Ribsien pakkaus saattaa hieman turvota kypsentäessä.
-
Poista ribsit pakkauksestaan ja grillaa kuumassa grillissä kauniin värisiksi. Voit myös grillata ribsit perinteiseen low & slow -tyyliin alusta loppuun matalalla epäsuoralla lämmöllä noin 2-3 tuntia ja lopuksi grillata kaunis pinta kuumalla suoralla lämmöllä.
-
Leikkaa varhaiskaalit puoliksi. Sivele pinnoille rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Sekoita majoneesi ja parmesaani keskenään. Mausta mustapippurilla. Voit myös surauttaa majoneesin sileämmäksi sauvasekoittimella.
-
Levitä majoneesia tarjoiluastian pohjalle. Asettele päälle grillatut kaalit. Lorauta päälle ponzua ja tarjoa grillattujen ribsien ja vaikkapa makkaran kera.