Possun ribsit italialaisittain
Valmistusohje
-
Esilämmitä uuni 120-asteiseksi. Laita tuplakerros foliota uuniastian pohjalle ja ribsit päälle. Mausta reippaasti suolalla ja pippurilla.
-
Surauta kaikki loput ainekset paitsi persilja ja sitruunalohkot sauva- tai tehosekoittimella tahnaksi. Hiero tahna kauttaaltaan huolellisesti ribsien päälle. Kiedo ribsit tiukasti folioon.
-
Kypsennä ribsejä uunissa ainakin kolme tuntia, kunnes liha alkaa irrota luista. Poista folio ja anna jäähtyä. Ota lihasta valuneet nesteet talteen.
-
Lämmitä uunin grillivastus, ja laita lihat korkeareunaiselle uunipellille. Paahda, kunnes liha alkaa saada tummanruskeita sävyjä pintaansa, noin 10 minuuttia. Voit paahtaa ribsit myös suoralla lämmöllä hiiligrillissä.
-
Anna vetäytyä vartti. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa paistoliemen, persiljasilpun ja sitruunalohkojen kera.