Possun ribsit italialaisittain

Possun ribsit italialaisittain

Kokonaisaika: 195 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Esilämmitä uuni 120-asteiseksi. Laita tuplakerros foliota uuniastian pohjalle ja ribsit päälle. Mausta reippaasti suolalla ja pippurilla.

  • Surauta kaikki loput ainekset paitsi persilja ja sitruunalohkot sauva- tai tehosekoittimella tahnaksi. Hiero tahna kauttaaltaan huolellisesti ribsien päälle. Kiedo ribsit tiukasti folioon.

  • Kypsennä ribsejä uunissa ainakin kolme tuntia, kunnes liha alkaa irrota luista. Poista folio ja anna jäähtyä. Ota lihasta valuneet nesteet talteen.

  • Lämmitä uunin grillivastus, ja laita lihat korkeareunaiselle uunipellille. Paahda, kunnes liha alkaa saada tummanruskeita sävyjä pintaansa, noin 10 minuuttia. Voit paahtaa ribsit myös suoralla lämmöllä hiiligrillissä.

  • Anna vetäytyä vartti. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa paistoliemen, persiljasilpun ja sitruunalohkojen kera.

Kokeile reseptejä