Possun ribsit italialaisittain

Possun ribsit italialaisittain

0 arviota
Kokonaisaika: 195 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Esilämmitä uuni 120-asteiseksi. Laita tuplakerros foliota uuniastian pohjalle ja ribsit päälle. Mausta reippaasti suolalla ja pippurilla.

Surauta kaikki loput ainekset paitsi persilja ja sitruunalohkot sauva- tai tehosekoittimella tahnaksi.

Hiero tahna kauttaaltaan huolellisesti ribsien päälle. Kiedo ribsit tiukasti folioon.
Kypsennä ribsejä uunissa ainakin kolme tuntia, kunnes liha alkaa irrota luista.
Poista folio ja anna jäähtyä. Ota lihasta valuneet nesteet talteen.

Lämmitä uunin grillivastus, ja laita lihat korkeareunaiselle uunipellille. Paahda, kunnes liha alkaa saada tummanruskeita sävyjä pintaansa, noin 10 minuuttia. Voit paahtaa ribsit myös suoralla lämmöllä hiiligrillissä.

Anna vetäytyä vartti. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa paistoliemen, persiljasilpun ja sitruunalohkojen kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa