Possun sisäfileetä, grillatut neulapavut, punasipulia ja cashewpähkinäkastiketta

Possun sisäfileetä, grillatut neulapavut, punasipulia ja cashewpähkinäkastiketta

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Laita pähkinät korkeareunaiseen kulhoon. Lisää mukaan valkosipuli, suola, vesi, etikka, ponzu sekä rouhittua mustapippuria. Surauta sauvasekoittimella, kunnes kastike on sopivan sileää. 

  • Laita neulapavut kulhoon ja sekoita niiden joukkoon puolet oliiviöljystä ja hunajasta. Sekoita hyvin ja siirrä sivuun odottamaan grillausta. 

  • Viipaloi punasipuli paksuiksi viipaleiksi. Pyörittele sipulit lopussa oliiviöljyssä ja hunajassa huolellisesti. 

  • Grillaa sipulit ja pavut melko kuumassa grillissä nopeasti, niin että niihin tulee hyvä väri ja kypsyvät napakan kypsiksi. Huom, sipulit kypsyvät hitaammin, joten aloita niistä. 

  • Grillaa grillipalat kuumahkossa grillissä noin 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paahtunut ja liha on mehevän kypsää. Annan vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua. 

  • Raasta lopuksi päälle hieman gruyerejuustoa ja tarjoile.