

Possun sisäfileetä, grillatut neulapavut, punasipulia ja cashewpähkinäkastiketta
Valmistusohje
-
Laita pähkinät korkeareunaiseen kulhoon. Lisää mukaan valkosipuli, suola, vesi, etikka, ponzu sekä rouhittua mustapippuria. Surauta sauvasekoittimella, kunnes kastike on sopivan sileää.
-
Laita neulapavut kulhoon ja sekoita niiden joukkoon puolet oliiviöljystä ja hunajasta. Sekoita hyvin ja siirrä sivuun odottamaan grillausta.
-
Viipaloi punasipuli paksuiksi viipaleiksi. Pyörittele sipulit lopussa oliiviöljyssä ja hunajassa huolellisesti.
-
Grillaa sipulit ja pavut melko kuumassa grillissä nopeasti, niin että niihin tulee hyvä väri ja kypsyvät napakan kypsiksi. Huom, sipulit kypsyvät hitaammin, joten aloita niistä.
-
Grillaa grillipalat kuumahkossa grillissä noin 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paahtunut ja liha on mehevän kypsää. Annan vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
-
Raasta lopuksi päälle hieman gruyerejuustoa ja tarjoile.