Possunleike-Piccata

Possunleike-Piccata

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Nuiji pihvejä hieman ohuemmiksi ja mausta ne molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Vatkaa munat lautasella. Mittaa vehnäjauhot ja korppujauhot eri lautasille. Kääntele leike ensin vehnäjauhoissa, sitten vatkatuissa kananmunissa ja lopuksi korppujauhoissa.

  • Kuumenna reilu määrä öljyä paistinpannulla ja ruskista leikkeet molemmin puolin, pari minuuttia per puoli. Öljyä saa olla pannulla niin, että leikkeet uppoavat puoliksi siihen. Ripsauta lopuksi vielä hieman suolaa kypsille leikkeille ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Pidä leikkeet kuumina.

  • Kuumenna voi toisella pannulla vaahtoavaksi. Pidä huoli, että voi ei pääse palamaan. Lisää pannulle kaprikset ja lehtipersilja. Freesaa hetki. Purista joukkoon sitruunan mehu ja kuumenna vaahtoavaksi.

  • Lusikoi kapriskastiketta possuleikkeille ja tarjoa esimerkiksi perunamuusin kera.

Kokeile reseptejä