Possunoisetteja, paistettuja pottuja ja siiderisipulia

Possunoisetteja, paistettuja pottuja ja siiderisipulia

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Leikkaa sipulit neljään osaan lohkoiksi ja erottele kerrokset. Paahda voi kattilassa, kunnes siitä alkaa tulemaan pähkinäinen tuoksu. Lisää mukaan sipulit, siideri, suola ja pippuri. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmeitä.

  • Poista fileestä mahdolliset kalvot ja leikkaa se noin kolmen sentin paksuisiksi kiekoiksi. Painele pihvejä hieman lyttyyn.

  • Paista pihvit kuumalla pannulla noin kaksi minuuttia molemmin puolin voi-rypsiöljyseoksessa timjamin sekä murskattujen valkosipulin kynsien kanssa, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Kuutioi keitetyt perunat ja paista kauniin kullanruskeiksi voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Kokeile reseptejä