Possunugetit, maalaisjuurekset ja yrttidippi

Possunugetit, maalaisjuurekset ja yrttidippi

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Leikkaa fileepihvit neljään tai viiteen osaan ja nuiji hieman ohuemmaksi lihanuijalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöritä palat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi pankojauhoissa. Paista nugetit runsaassa öljyssä n. 4 min molemmin puolin.

  • Pese juurekset huolellisesti ja leikkaa suuriksi paloiksi muutamaan osaan. Laita kulhoon ja pyöräytä juureksiin öljy ja mausteet. Levitä leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

  • Sekoita majoneesi ja creme fraiche. Purista joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori. Sekoita joukkoon hienonnetut yrtit ja mausta dippi suolalla. Tarjoile nugetit maalaisjuureksien ja dippikastikkeen kanssa.

Kokeile reseptejä