

Possunugetit, maalaisjuurekset ja yrttidippi
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Leikkaa fileepihvit neljään tai viiteen osaan ja nuiji hieman ohuemmaksi lihanuijalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöritä palat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi pankojauhoissa. Paista nugetit runsaassa öljyssä n. 4 min molemmin puolin.
-
Pese juurekset huolellisesti ja leikkaa suuriksi paloiksi muutamaan osaan. Laita kulhoon ja pyöräytä juureksiin öljy ja mausteet. Levitä leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
-
Sekoita majoneesi ja creme fraiche. Purista joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori. Sekoita joukkoon hienonnetut yrtit ja mausta dippi suolalla. Tarjoile nugetit maalaisjuureksien ja dippikastikkeen kanssa.