Possupihvit cacciatore

Possupihvit cacciatore

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Hienonna salotit ja valkosipulin kynnet. Paista fileepihvit pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja laita pihvit sivuun odottamaan.

  • Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja freesaa niitä kevyesti. Lisää pannulle oliivit ja rosmariini oksat. Jatka freesaamista hetki. Lisää mukaan viini ja kiehauta.

  • Lisää pannulle luumutomaatit suola ja rouhittu mustapippuri. Riko luumutomaattien rakennetta puulastalla. Anna kastikkeen kuplotella hiljalleen 5-10 minuuttia.

  • Lisää mukaan pinaatti ja ruskistetut fileepihvit. Tarjoa possupihvit cacciatore esimerkiksi paahdettujen perunoiden tai valkosipulipastan kera.

Kokeile reseptejä