Possupihvit cacciatore
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Hienonna salotit ja valkosipulin kynnet. Paista fileepihvit pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja laita pihvit sivuun odottamaan.
-
Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja freesaa niitä kevyesti. Lisää pannulle oliivit ja rosmariini oksat. Jatka freesaamista hetki. Lisää mukaan viini ja kiehauta.
-
Lisää pannulle luumutomaatit suola ja rouhittu mustapippuri. Riko luumutomaattien rakennetta puulastalla. Anna kastikkeen kuplotella hiljalleen 5-10 minuuttia.
-
Lisää mukaan pinaatti ja ruskistetut fileepihvit. Tarjoa possupihvit cacciatore esimerkiksi paahdettujen perunoiden tai valkosipulipastan kera.