Possupihvit cacciatore

Possupihvit cacciatore

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Hienonna salotit ja valkosipulin kynnet. Paista fileepihvit pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja laita pihvit sivuun odottamaan.

Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja freesaa niitä kevyesti. Lisää pannulle oliivit ja rosmariini oksat. Jatka freesaamista hetki. Lisää mukaan viini ja kiehauta. Lisää pannulle luumutomaatit suola ja rouhittu mustapippuri. Riko luumutomaattien rakennetta puulastalla. Anna kastikkeen kuplotella hiljalleen 5-10 minuuttia.

Lisää mukaan pinaatti ja ruskistetut fileepihvit. Tarjoa possupihvit cacciatore esimerkiksi paahdettujen perunoiden tai valkosipulipastan kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa