Pulled Beef Pita

Pulled Beef Pita

Kokonaisaika: 200 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Paista sisäpaistin pinnat kuumalla pannulla, kunnes ne saavat kauniin ruskean värin. Siirrä liha pataan.

  • Paahda mausteita kuivalla pannulla hetki, kunnes ne alkavat tuoksua. Lisää ne pataan lihan päälle. Viipaloi valkosipulit ja chili, ja lisää ne myös pataan. Lisää mukaan suola ja lihaliemi.

  • Kuumenna uuni 150 asteeseen ja laita pataan kansi päälle ja uuniin. Hauduta lihaa noin 3 tuntia, kunnes se on mureaa ja helppo nyhtää haarukalla.

  • Anna lihan hieman jäähtyä liemessä ja nosta se sitten pois padasta. Revi liha haarukalla pieniksi suikaleiksi.

  • Siivilöi liemi ja keitä sitä kokoon glaceksi, jolla voit kostuttaa lihan.

  • Tarjoile pulled beef pitaleivän, labneh-jogurtin, kaalisalaatin, jalopenoviipaleiden, punasipulin, fetajuuston ja limen kera. Ripottele päälle tuoretta persiljaa ja tarjoa.

Kokeile reseptejä