Raakamakkaralla täytetyt grillipaprikat

Raakamakkaralla täytetyt grillipaprikat

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.

  • Leikkaa grillipaprikoiden kannat pois ja poista siemenet teelusikan varrella kaivaen.

  • Poista makkarat kuoristaan ja täytä paprikat makkaramassalla niin, että paprika tulee tiiviisti täyteen. Pyöräytä täytetyt paprikat oliiviöljyssä ja grillaa keskilämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen, kunnes makkara on kypsää.

  • Viimeistele sormisuolalla, hienonnetulla ruohosipulilla ja oliiviöljyllä. Tarjoa valkosipuli-korianteridipin kera.

Kokeile reseptejä