Raakamakkaralla täytetyt grillipaprikat

Raakamakkaralla täytetyt grillipaprikat

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.

Leikkaa grillipaprikoiden kannat pois ja poista siemenet teelusikan varrella kaivaen.

Poista makkarat kuoristaan ja täytä paprikat makkaramassalla niin, että paprika tulee tiiviisti täyteen. Pyöräytä täytetyt paprikat oliiviöljyssä ja grillaa keskilämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen, kunnes makkara on kypsää. Viimeistele sormisuolalla, hienonnetulla ruohosipulilla ja oliiviöljyllä. Tarjoa valkosipuli-korianteridipin kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa