Raakamakkarapasta
Valmistusohje
-
Kuumenna tilkka oliiviöljyä pannulla ja pursota makkara suolestaan peukalonpään kokoisiksi palleroiksi pannulle. Paista palleroihin kaunis väri.
-
Kun makkarapallerot alkavat olemaan kypsiä, lisää pannulle hieman lisää oliiviöljyä, aurinkokuivattu tomaatti, punasipuliviipaleet ja silputtu lehtipersilja. Jatka hetki paistamista, kunnes punasipuli alkaa pehmenemään.
-
Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Revi leivästä ihan pientä raastetta. kuumenna toinen pannu ja paahda leipämurua kuivalla pannulla. Kun leipämuru alkaa saamaan väriä, lisää sekaan loraus oliiviöljyä ja valkosipulisilppu. Freesaa hetki, kunnes leipä on rapeaa ja aseta se sivuun.
-
Sekoita pasta makkaroiden sekaan ja viimeistele leipä-valkosipulimurulla, kevätsipulilla ja parmesaanilla.