Ramen-keitto 'skinka-tonkatsu'
Kokonaisaika: 130 min
Kypsennysaika: 120 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Aloita ramenliemen valmistuksella. Paahda kasvikset 225-asteisessa uunissa miltei mustiksi. Laita kasvikset isoon kattilaan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljalleen pari tuntia. Siivilöi.
-
Leikkaa kinkku noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi. Sivele sinappi kinkun pinnoille. Kieritä ’leikkeet’ ensin suolalla ja pippurilla maustetussa vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi panko- tai korrpujauhoissa.
-
Paista leikkeet pannulla öljyssä noin 3 minuuttia tai kunnes pinta on rapsakka ja kullanruskea. Leikkaa viipaleiksi, ja tarjoile ramenkeiton kanssa.
-
Laita syvien kulhojen pohjalle pakkauksen ohjeen mukaan keitetyt nuudelit ja kevätsipuli. Kaada kuuma ramenliemi päälle ja tarjoile tonkatsuviipaleiden kera. Nauti ja ryystä.