Ramen-keitto 'skinka-tonkatsu'

Ramen-keitto 'skinka-tonkatsu'

0 arviota
Kokonaisaika: 130 min
Kypsennysaika: 120 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Aloita ramenliemen valmistuksella. Paahda kasvikset 225 asteisessa uunissa miltei mustiksi. Laita kasvikset isoon kattilaan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljalleen pari tuntia. Siivilöi.

Leikkaa kinkku noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi. Sivele sinappi kinkun pinnoille. Kieritä ’leikkeet’ ensin suolalla ja pippurilla maustetussa vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi panko- tai korrpujauhoissa. Paista leikkeet pannulla öljyssä noin 3 minuuttia tai kunnes pinta on rapsakka ja kullanruskea. Leikkaa viipaleiksi, ja tarjoile ramenkeiton kanssa.

Laita syvien kulhojen pohjalle pakkauksen ohjeen mukaan keitetyt nuudelit ja kevätsipuli. Kaada kuuma ramenliemi päälle ja tarjoile tonkatsuviipaleiden kera. Nauti ja ryystä.


Kokeile myös toista versiota tästä ihanasta ramen-keitosta