Rapeaa possua sweet & sour

Rapeaa possua sweet & sour

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 40 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Kuutioi paprikat noin 1 x 1 cm paloiksi ja lohko punasipuli. Laita paprikakuutiot, punasipuli, hoisinkastike, palmusokeri ja etikka kattilaan ja kiehauta.

  • Anna pulputtaa hiljalleen, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Lisää joukkoon kevätsipuliviipaleet ja anna tekeytyä, kunnes suikaleet valmistuvat.

  • Vatkaa valkuaiset lähes vaahdoksi. Mausta fileesuikaleet suolalla ja sekoita valkuaisten joukkoon. Valuta suikaleista enin valkuainen pois ja pyörittele tapiokajauhoissa.

  • Frittaa suikaleet pienissä erissä 180-asteisessa öljyssä noin 2 minuutin ajan. Valuta hyvin ja laita talouspaperin päälle rapeutumaan, kunnes kaikki suikaleet ovat valmiita.

  • Laita rapeat suikaleet kulhoon ja sekoita joukkoon sweet & sour -kastike. Tarjoa sweet & sour -possu nuudeleiden kera ja viimeistele punaisella chilillä.

Kokeile reseptejä