Rapeaa possua sweet & sour
Valmistusohje
-
Kuutioi paprikat noin 1 x 1 cm paloiksi ja lohko punasipuli. Laita paprikakuutiot, punasipuli, hoisinkastike, palmusokeri ja etikka kattilaan ja kiehauta.
-
Anna pulputtaa hiljalleen, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Lisää joukkoon kevätsipuliviipaleet ja anna tekeytyä, kunnes suikaleet valmistuvat.
-
Vatkaa valkuaiset lähes vaahdoksi. Mausta fileesuikaleet suolalla ja sekoita valkuaisten joukkoon. Valuta suikaleista enin valkuainen pois ja pyörittele tapiokajauhoissa.
-
Frittaa suikaleet pienissä erissä 180-asteisessa öljyssä noin 2 minuutin ajan. Valuta hyvin ja laita talouspaperin päälle rapeutumaan, kunnes kaikki suikaleet ovat valmiita.
-
Laita rapeat suikaleet kulhoon ja sekoita joukkoon sweet & sour -kastike. Tarjoa sweet & sour -possu nuudeleiden kera ja viimeistele punaisella chilillä.