Rapeaa possua sweet & sour

Rapeaa possua sweet & sour

0 arviota
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 40 min
Haastava

Valmistusohje

Kuutioi paprikat noin 1 x 1 cm paloiksi ja lohko punasipuli. Laita paprikakuutiot, punasipuli, hoisinkastike, palmusokeri ja etikka kattilaan ja kiehauta. Anna pulputtaa hiljalleen, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Lisää joukkoon kevätsipuliviipaleet ja anna tekeytyä, kunnes suikaleet valmistuvat.

Vatkaa valkuaiset lähes vaahdoksi. Mausta fileesuikaleet suolalla ja sekoita valkuaisten joukkoon. Valuta suikaleista enin valkuainen pois ja pyörittele tapiokajauhoissa. Frittaa suikaleet pienissä erissä 180-asteisessa öljyssä noin 2 minuutin ajan. Valuta hyvin ja laita talouspaperin päälle rapeutumaan, kunnes kaikki suikaleet ovat valmiita.

Laita rapeat suikaleet kulhoon ja sekoita joukkoon sweet & sour -kastike. Tarjoa sweet & sour -possu nuudeleiden kera ja viimeistele punaisella chilillä.

Sinua saattaisi kiinnostaa