Rapeaa possun kylkeä ja grillattua kurkkua  Srirachalla ja vaahterasiirapilla maustetut burnt ends -possunkylkinopat yhdistettynä grillatun kurkun kanssa tarjoaa makunystyröitä kutittelevan elämyksen. Tässä herkullisessa reseptissä, jossa tulinen sriracha

Rapeaa possun kylkeä ja grillattua kurkkua Srirachalla ja vaahterasiirapilla maustetut burnt ends -possunkylkinopat yhdistettynä grillatun kurkun kanssa tarjoaa makunystyröitä kutittelevan elämyksen. Tässä herkullisessa reseptissä, jossa tulinen sriracha

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Asettele kylkinopat tasaisesti rasiaansa. Grillaa epäsuoralla lämmöllä (noin 150-astetta) noin 30 minuuttia, kunnes liha on murean pehmeää. Kovenna grillin lämpöä. Sekoita sriracha ja vaahterasiirappi huolellisesti lihojen joukkoon ja jatka vielä muutama minuutti grillaamista. Peitä foliolla ja pidä lämpimänä.

  • Puolita kurkut pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla. Öljyä kurkut kevyesti ja grillaa kuumassa grillissä nopeasti kauniin grillipinnat. 

  • Paloittele grillatut kurkut suupaloiksi. Sekoita joukkoon hienonnetut yrtit, seesaminsiemenet, liraus oliiviöljyä sekä suola ja pippuri.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää