Rapeat possunleikkeet ja aasialainen coleslaw

Rapeat possunleikkeet ja aasialainen coleslaw

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Viipaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi valkosipuli. Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun kokoiseksi julienneksi. Sekoita kaikki ainekset korianteria lukuun ottamatta keskenään ja anna maustua sen aikaa, kun possunleikkeet paistuvat.

Nuiji fileepihvit ohuiksi leikkeiksi. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kevyesti vatkatuissa kananmunissa ja lopuksi huolellisesti pankojauhoissa. Paista paneroidut leikkeet reilussa määrässä rypsiöljyä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Nosta kypsät leikkeet talouspaperin päälle kuivahtamaan.

Silppua korianteri ja sekoita se salaatin joukkoon. Tarjoa rapeaksi paistetut possunleikkeet aasialaisen kaalisalaatin kera.