Rapeat possunleikkeet ja aasialainen coleslaw
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Viipaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi valkosipuli. Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun kokoiseksi julienneksi.
-
Sekoita kaikki ainekset korianteria lukuun ottamatta keskenään ja anna maustua sen aikaa, kun possunleikkeet paistuvat.
-
Nuiji fileepihvit ohuiksi leikkeiksi. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kevyesti vatkatuissa kananmunissa ja lopuksi huolellisesti pankojauhoissa.
-
Paista paneroidut leikkeet reilussa määrässä rypsiöljyä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Nosta kypsät leikkeet talouspaperin päälle kuivahtamaan.
-
Silppua korianteri ja sekoita se salaatin joukkoon. Tarjoa rapeaksi paistetut possunleikkeet aasialaisen kaalisalaatin kera.