Rapeat possunleikkeet ja aasialainen coleslaw

Rapeat possunleikkeet ja aasialainen coleslaw

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Viipaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi valkosipuli. Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun kokoiseksi julienneksi.

  • Sekoita kaikki ainekset korianteria lukuun ottamatta keskenään ja anna maustua sen aikaa, kun possunleikkeet paistuvat.

  • Nuiji fileepihvit ohuiksi leikkeiksi. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kevyesti vatkatuissa kananmunissa ja lopuksi huolellisesti pankojauhoissa.

  • Paista paneroidut leikkeet reilussa määrässä rypsiöljyä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Nosta kypsät leikkeet talouspaperin päälle kuivahtamaan.

  • Silppua korianteri ja sekoita se salaatin joukkoon. Tarjoa rapeaksi paistetut possunleikkeet aasialaisen kaalisalaatin kera.

Kokeile reseptejä