Chili-inkivääripossua

Chili-inkivääripossua

3-4 annosta   n. 2 h   Laktoositon Gluteeniton

Porsaan sisäfilee marinoidaan chilillä ja inkiväärillä ja kypsennetään meheväksi grillissä. Helppoa ja herkullista!

Valmistusohje

(n. 2 h )

Leikkaa porsaanfilee 2-3 cm paksuiseksi pihveiksi, valmista marinadi ja laita lihojen kanssa muovipussiin. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Ota marinoitu liha pussista ja kaada marinadi pussista kattilaan ja kiehauta.

Anna lihojen lämmetä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Grillaa pihvit tai paista pannulla kohtalaisella lämmöllä noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta ja valele grillauksen ajan marinadilla. Kääri lihat kypsennyksen jälkeen folioon ja anna levätä 10-15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi perunasalaatin kanssa.

Ainekset 

(3-4 annosta)

 Marinadi:

  • 2 rkl inkivääriä raastettuna
  • 0.5 kpl chilipaprikaa (tai oman maun mukaan)
  • 3 rkl soijaa
  • 1 rkl hunajaa (tai sokeria)
  • 0.5 kpl limeä mehu ja kuori raastettuna
  • 2 rkl öljyä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.