Hollandaisekastike joulukinkulle

Hollandaisekastike joulukinkulle

6-8 annosta   n. 20 min  Gluteeniton

Joulukinkun ylimääräisen rasvan voi hyödyntää valmistamalla siitä herkullisen täyteläisen hollandaisen kinkun kaveriksi. Hollandaisekastike on klassikko, jonka valmistuksessa täytyy kuitenkin seurata ohjeita tarkasti.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Sulata kattilassa voi ja kinkun rasva.

Mittaa tehosekoittimeen keltuaiset ja vaalea balsamico.

Kytke tehosekoitin päälle ja anna pyöriä täydellä teholla. Kaada kupliva rasva ohuena nauhana joukkoon. Seos alkaa paksuuntua pikkuhiljaa ja keltuainen kypsyy.

Mausta sinapilla ja suolalla ja tarjoile kinkun kera.

Katso ohjeet kinkun valmistukseen

Ainekset 

(6-8 annosta)
  • 1.5 dl kinkun sulanutta rasvaa
  • 200 g voita
  • 3 kpl keltuaista
  • 0.5 dl vaaleaa balsamicoa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.