Aamiaishodari

Aamiaishodari

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Tällä aamiaishodarilla jos ei lähde päivä käyntiin, niin sitten voi jäädä yhtä hyvin sänkyyn makailemaan. Tämä toimii mainiosti myös, mikäli hienostunut viinin siemailu on karannut lapasesta ja johtanut koko yön kestävään skrebaamiseen eli super-kreisi-bailaamiseen sekä sen jälkeiseen haikeaan olotilaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki sriracha-majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Silppua pekoni ja paista silppu paistinpannulla rapsakaksi.

Silppua salaattisipuli hienoksi terävällä veitsellä.

Paista nakkeihin kaunis väri paistinpannulla ja paahda sämpylät uunissa tai pannulla. Paista kananmunat ”häränsilmiksi” ja mausta ne suolalla ja srirachalla.

Voitele sämpylät sriracha-majoneesilla ja laita nakit pohjimmaiseksi. Kokoa päälle sipulia, nakit ja häränsilmäkananmuna, ja viimeistele hodarit pekonilla ja ruohosipulilla.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Popsi® Grillinakki 300 g

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
4 hodarisämpylää
4 kananmunaa
1 salaattisipuli

Sriracha-majoneesi:

1 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
2 rkl srirachaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

ruohosipulia
srirachaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä