Aprikoosikuorrutus joulukinkulle

Aprikoosikuorrutus joulukinkulle

8 annosta   n. 15 min  Laktoositon Maidoton

Perinteinen joulukinkun kuorrutus saa tässä reseptissä herkullista lisämakua aprikoosimarmeladista ja mantelirouheesta.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Sekoita keskenään marmeladi ja sinappi. Sivele seos kinkun pintaan ja ripottele päälle korppujauhot ja mantelirouhe. Paahda kinkkua 225-asteisessa uunissa (200-asteisessa kiertoilmauunissa) 7-10 minuuttia, kunnes pinta alkaa ruskistua.

Ohjeen kuorrutus riittää pienelle, noin 2-4 kilon joulukinkulle. Voit tarvittaessa moninkertaistaa ohjetta tarpeen mukaan.

Katso ohjeet myös joulukinkun paistamiseen ja muihin joulupöydän herkkuihin.

Ainekset 

(8 annosta)
  • 1 dl aprikoosimarmeladia
  • 3 rkl sinappia (väkevää)
  • 0.5 dl korppujauhoa
  • 0.5 dl mantelirouhetta
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.