Aprikoosikuorrutus joulukinkulle

Aprikoosikuorrutus joulukinkulle

8 annosta   n. 15 min  Laktoositon Maidoton

Perinteinen joulukinkun kuorrutus saa tässä reseptissä herkullista lisämakua aprikoosimarmeladista ja mantelirouheesta.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Sekoita keskenään marmeladi ja sinappi. Sivele seos kinkun pintaan ja ripottele päälle korppujauhot ja mantelirouhe. Paahda kinkkua 225-asteisessa uunissa (200-asteisessa kiertoilmauunissa) 7-10 minuuttia, kunnes pinta alkaa ruskistua.

Ohjeen kuorrutus riittää pienelle, noin 2-4 kilon joulukinkulle. Voit tarvittaessa moninkertaistaa ohjetta tarpeen mukaan.

Ainekset 

(8 annosta)

1 dl aprikoosimarmeladia
3 rkl sinappia (väkevää)
0.5 dl korppujauhoa
0.5 dl mantelirouhetta

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä