Baijerilainen hapankaalipaistos

Baijerilainen hapankaalipaistos

4 annosta   n. 2 h 20 min 

HK Aito Nakki Baijerilainen on hieman voimakkaammin maustettu nakki, jonka täyteläinen maku viimeistellään pippurilla, valkosipulilla ja paprikalla. Lisäämällä muutaman raaka-aineen saat loihdittua siitä herkullisen hapankaalipaistoksen.

Valmistusohje

(n. 2 h 20 min)

Leikkaa nakit paloiksi ja ruskista ne pannulla. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös hienonnettu valkosipuli ja mustapippuri. Valuta hapankaalista pois ylimääräinen neste ja sekoita kaikki ainekset keskenään uunivuokaan.

Hauduta paistosta 150 asteisessa uunissa (tai kiertoilmauunissa 125 asteessa) vähintään 2 tuntia. Jos loppuvaiheessa pinta tummuu liikaa, peitä vuoka foliolla. Lisukkeena maistuu vastaleivottu leipä.

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.