Baijerilainen hapankaalipaistos

Baijerilainen hapankaalipaistos

4 annosta   n. 2 h 20 min 

HK Aito Nakki istuu myös baijerilaiseen ruokavalioon. Lisäämällä mukaan muutaman raaka-aineen saat loihdittua siitä herkullisen hapankaalipaistoksen, joka maistuu varmasti myös muillekin kuin saksalaisille.

Valmistusohje

(n. 2 h 20 min)

Leikkaa nakit paloiksi ja ruskista ne pannulla. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös hienonnettu valkosipuli ja mustapippuri. Valuta hapankaalista pois ylimääräinen neste ja sekoita kaikki ainekset keskenään uunivuokaan.

Hauduta paistosta 150 asteisessa uunissa (tai kiertoilmauunissa 125 asteessa) vähintään 2 tuntia. Jos loppuvaiheessa pinta tummuu liikaa, peitä vuoka foliolla. Lisukkeena maistuu vastaleivottu leipä.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki 420 g

  • 800 g hapankaalia (esim. Rasilaisen)
  • 120 g smetanaa
  • 2 rkl väkevää sinappia
  • valkosipulia maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.