Bbq-possua, chilivoita ja parmesaaniparsaa

Bbq-possua, chilivoita ja parmesaaniparsaa

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Grillattu parsa parmesaanilla höystettynä on ylivertainen lisuke jenkkityyliin maustetulle viljapossun jättipihville. Possun pintaan ihanasti sulava chilivoi tekee annoksesta vastustamattoman.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Valmista ensin maustevoi. Sekoita kaikki ainekset hieman pehmenneeseen voihin huolellisesti ja kääri pötkyläksi tuorekelmuun. Laita voi pakastimeen kovettumaan. Vinkki: voit valmistaa voita kerralla suuremman määrän ja pakastaa sitä myöhempää käyttöä varten.

Grillaa lankkufileetä noin 15 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri lankkufilee folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua

Pyöräytä parsat oliiviöljyssä. Grillaa parsoja kuumassa grillissä välillä käännellen noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä ja kauniin värisiä. Mausta suolalla. Laita parsat tarjoiluastiaan ja raasta päälle reilusti parmesaania.

Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoa parmesaaniparsojen ja chilivoin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Jättipihvi sisäfilee, Santa Fe n. 550 g

1 nippu vihreitä parsoja
100 g parmesaania
2 rkl oliiviöljyä
suolaa

Chilivoi:

100 g voita
25 g chipotle-kastiketta
2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
1/3 tl rouhittua mustapippuria
1 tl sitruunamehua

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä