Björckin pannu, srirachamajoneesia ja karamellisoitua sipulia

Björckin pannu, srirachamajoneesia ja karamellisoitua sipulia

2-3 annosta   n. 1 h 15 min  Gluteeniton

Björckin pannu on herkullinen versio perinteisestä Bellmanin pannusta, mutta makkara on korvattu nopeasti kypsyvillä porsaan fileesuikaleilla. Kokeile keittiömestari Tomi Björckin ihanaa reseptiä!

Valmistusohje

(n. 1 h 15 min)

Sekoita kaikki srirachamajoneesin ainekset kulhossa ja anna maustua vähintään tunnin ajan.

Valmista seuraavaksi karamellisoidut sipulit. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuumenna voi kasarissa miedolla lämmöllä ja lisää sipulit. Hauduta miedolla lämmöllä noin tunnin ajan kunnes sipuli on kauniin ruskeaa. Mausta suolalla.

Kuumenna öljy laakeassa kattilassa tai kasarissa, lisää lihasuikaleet ja ruskista. Lisää perunat ja voi, ruskista kevyesti. Lisää kerma ja hauduta noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele kevätsipulilla ja ruohosipulilla. Tarjoa srirachamajoneesin, karamellisoidun sipulin ja paistettujen kananmunien kera.

Ainekset 

(2-3 annosta)
  • 1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 5 kpl kypsää perunaa kuutioituna
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl voita
  • 1 dl ruokakermaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 2 kpl kevätsipulia ohuina renkaina
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Srirachamajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl sriracha-chilikastiketta
  • 1 tl limen mehu

Karamellisoitu sipuli

  • 2 kpl sipulia
  • 2 rkl voita
  • 0.5 tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.