Blööner kebab

Blööner kebab

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Kun hätä on suurin, mieli tekee döneriä ja lähin kebabpaikka on kaukana, hätiin rientää blööner. Heitä Sininen Lenkki® pariksi tunniksi pakastimeen ja leikkaa kohmeisesta lenkistä juustohöylällä ihka aitoa blööneriä. Asiaan kuuluvat lisukkeet kruunaavat tämän vantaalais-berliiniläisen elämyksen, johon kaikki tulevat ihastumaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Laita makkara pariksi tunniksi pakastimeen. Poista kohmettuneesta makkarasta kuori. Kuori lähtee helpommin, kun käytät makkaraa hetken lämpimän veden alla.

Paista ranskan potut uunissa tai fritissä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla.

Höylää makkarasta juustohöylällä kebabia muistuttavia lastuja. Paista lastut pienissä erissä öljytyllä paistinpannulla kauniin värisiksi. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Töräytä lastujen päälle kebabkastiketta ja tarjoa ranskalaisten ja vihreiden pepperonien kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

500 g ranskalaisia perunoita
10 kpl vihreitä pepperoneja
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

kebabkastiketta ja ketsuppia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.