Boston Cut –hodarit ja avokadomajoneesi

Boston Cut –hodarit ja avokadomajoneesi

Omassa pakkauksessaan kypsennettävä Viljaporsaan Boston cut on kuin tehty hodarin tai hampurilaisen täytteeksi! Kypsennä haarukkamurean ylikypsäksi tai jätä viipaloitavan kiinteäksi. Hodarin lisukkeena maistuvat lempeän tuliset chili-kurkut sekä koukuttava avokadomajoneesi.
Kokeile myös maukkaita Pulled beef hodareita!

Boston Cut –hodarit ja avokadomajoneesi

Arvostele resepti
4 arvostelua
4-6 annosta | Valmistusaika: n. 3 h

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Chili-kurkut

  • 1 dl vettä
  • 0.5 dl sokeria
  • 0.25 dl etikkaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 kpl kurkkua
  • 1 kpl punaista chiliä

Paistettu sipuli

  • 2 kpl sipulia suikaleina
  • 3 rkl voita
  • 1 tl sokeria
  • 0.5 tl suolaa

Avokadomajoneesi

  • 1 kpl avokadoa
  • 1 dl majoneesia
  • 2 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

Aloita lihan kypsentämisellä. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin. Poista etiketti, mutta älä avaa pakkausta. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 5h, jos haluat revittävän ylikypsää lihaa.

tai

Kypsennä 150-asteisessa uunissa 3h, jos haluat kypsää mutta vielä viipaloitavaa lihaa.

Valimista odotellessa muut lisukkeet. Aloita chilikurkuista. Yhdistä kulhoon vesi, sokeri, etikka ja suola. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja chili pieniksi kuutioiksi. Sekoita kasvikset liemen joukkoon ja anna maustua vähintään tunti.

 Jatka avokadomajoneesin valmistamisella. Halkaise avokado ja poista kivi. Kaavi hedelmäliha irti kuorista ja muussaa se haarukalla yhdessä muiden ainesten kanssa. Peitä kelmulla ja siirrä jääkaappiin odottelemaan.

Seuraavaksi ruskistetaan sipuli. Ruskista sipulisuikaleita voin kera pannulla keskilämmöllä. Kun sipulit alkavat saada väriä, lisää pannulle sokeri ja suola. Jatka ruskistamista vielä pari minuuttia ja nosta pannu liedeltä.

Nosta valmis liha uunista ja anna vetäytyä pakkauksessaan vähintään 30 minuuttia.

Leikkaa tai revi liha paloiksi ja täytä hodarisämpylät lihalla, chilikurkuilla, paistetulla sipulilla ja avokadomajoneesilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.