Bulgogia ja korealaista kaalisalaattia

Bulgogia ja korealaista kaalisalaattia

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Bulgogi on ikiaikainen korealainen liharuoka ja epäilemättä tunnetuimpia sikäläisiä ruokia länsimaissa. Rypsiporsas® bulgogilla virittäydyt näppärästi korealaiseen tunnelmaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Suikaloi kaali, porkkana sekä paksoi ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi chili ja sekoita kaikki vihannekset keskenään.

Sekoita kaikki dressingin ainekset keskenään ja sekoita vihannesten joukkoon. Jätä maustumaan jääkaappiin.

Paista suikaleet nopeasti kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää joukkoon maustepussin sisältö ja sekoita hyvin. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, että mausteet leviävät tasaisesti. Sekoita joukkoon toisessa pussissa mukana tulleet seesaminsiemenet. Tarjoa korealaisen kaalisalaatin kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Rypsiporsas® Korean Bulgogi nopea fileesuikale 335 g

150 g porkkanaa kuorittuna
300 g suippokaalia
2 paksoita
1 punainen chili
ripaus suolaa

Dressing:

180 g majoneesia
40 g tahinia
15 g paahdettuja seesaminsiemeniä
30 g sitruunamehua
25 g miriniä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.