Burgeri savustetusta porsaan plumasta

Burgeri savustetusta porsaan plumasta

4 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

아름다운 sanoi korealainen kun savustettua pluma burgeria maistoi. Yakiniku glaseerattu sekä tuntikausia savustettu porsaan pluma on täsmäisku aasialaistyyppisen burgerin väliin.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Kiehauta vesi, etikka ja sokeri. Jäähdytä ja kaada kurkkujen päälle. Anna tekeytyä muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

Kuumenna grilli. Grillaa savustettua plumaa keskilämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Glaseeraa grillauksen loppuvaiheessa mukana tulleella kastikkeella.

Voit myös paistaa pluman uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia. Glaseeraa paiston loppuvaiheessa mukana tulleella kastikkeella.

Sekoita silputtu korianteri caesar coleslawin kanssa. Grillaa tai lämmitä burgerisämpylä. Viipaloi savustettu pluma ja täytä sämpylä pikkelikurkuilla, savustetulla porsaan plumalla sekä kunnon annoksella coleslawta.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Savustettu porsaan pluma, kypsä, Korea rubmauste, Yakiniku dip n. 500 g

1 rasia HK Caesar coleslaw -salaattia
4 hampurilaissämpylää halkaistuna
½ pnt korianteria hienonnettuna
½ kurkku ohueksi viipaloituna
½ dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1,5 dl vettä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.