Canada bbq spare ribsiä ja grillattuja vihreitä papuja

Canada bbq spare ribsiä ja grillattuja vihreitä papuja

6 annosta   n. 2 h 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Spare ribsit ovat kenties parasta mitä grilliin voi laittaa. Canada Sweet BBQ mauste tekee tosin niistä ehkä jopa vielä normaalia herkullisemmat. Lisukkeena tarjottavat grillatut vihreät pavut ovat raikkaan kesäinen lisä tuhdeille ribseille.

Valmistusohje

(n. 2 h 30 min)

Kuumenna grilli. Grillaa ribsit epäsuoralla lämmöllä noin 1,5h välillä käännellen ja miedolla grillauskastikkeella valellen. Nosta kypsät ribsit vetäytymään folioon noin 10 minuutiksi, leikkaa paloiksi luiden välistä ja pidä lämpimänä.

Voit myös kääriä ribsit folioon ja esikypsentää 150 asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Kuumenna grilli ja grillaa esipaistettuihin ribseihin kaunis grillipinta. Voit esikypsentää lihan hyvin jo vaikka grillausta edellisenä päivänä.

Pavut:

Pyörittele pavut rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Grillaa papuja kuumassa grillissä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin grillivärin ja ovat napakan kypsiä. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi, silppua persilja ja sekoita ne papujen joukkoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Spare Ribs Canada Sweet BBQ

300 g vihreitä papuja
½ pnt lehtipersiljaa
1 rasia/250 g kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.