Cheddar-gratinoitu Chilinen Sininen

Cheddar-gratinoitu Chilinen Sininen

4 annosta   n. 30 min 

Lempeän tulinen ja juustoisen kermainen gratinoitu HK Sininen Lenkki®  valmistuu herkullisesti uunin lämmössä. Yksinkertainen ja täydellinen herkku saunan jälkeen tai illanistujaisiin. Seuraksi voi tarjoilla kotoista perunamuusia tai nachoja tilanteen ja nälän suuruuden mukaan. 

 

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuumenna kerma, juusto ja chilihiutaleet kattilassa koko ajan sekoitellen, kunnes juusto on täysin sulanut. Nosta kattila liedeltä. Kuori lenkki ja leikkaa se noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet voideltuun, noin 15 x 20 cm kokoiseen uunivuokaan ja kaada juustokastike makkaraviipaleiden päälle.

Paista 175-asteisessa uunissa tai 150-asteisessa kiertoilmauunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Anna hetki jäähtyä, koristele ohueksi leikatuilla chiliviipaleilla ja tarjoile seuraksi perunamuusia.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen

1 dl kermaa
200 g cheddarjuustoa raasteena
1 tl chilihiutaleita
1 kpl chiliä koristeluun

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.