Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

4 annosta   n. 30 min 

Hauska juhlien vetonaula herkkupöydässä on vadillinen herkullisia nakkirullia. Rullat kätkevät sisäänsä makoisaa nakkia, cheddaria sekä paholaisen hilloa. Näistä ei voi saada tarpeekseen.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kauli sulanutta lehtitaikinaa ohuemmaksi (n. 3 mm). Leikkaa taikina kooltaan nakki x 10 cm mittaisiksi paloiksi. Voitele taikinat paholaisen hillolla ja ripottele pintaan cheddar. Jätä taikinan ”yläreunaan” noin sentin pätkä, johon ei tule kastiketta ja juustoa. Aseta nakki taikinan päälle ja rullaa pötköksi. Kostuta taikinan tyhjä kohta vedellä ja paina rulla kiinni.

Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja voitele nakkirullat kauttaaltaan kananmunalla.

Paista nakkirullia 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes taikina on kauniin kullanruskea ja kypsä.

Sekoita kaikki sour cream & onion -majoneesin ainekset keskenään ja tarjoa nakkirullien dippinä.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Popsi® Grillinakki 300 g

2 kpl lehtitaikinalevyjä
1 dl cheddaria raastettuna
1 kananmuna voiteluun
paholaisen hilloa

Sour cream & onion -majoneesi:

1 dl majoneesia
200 g ranskankermaa
2 tl sipulijauhetta
2 tl valkosipulijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 rkl kevätsipulia hienonnettuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä