Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

4 annosta   n. 30 min 

Hauska juhlien vetonaula herkkupöydässä on vadillinen herkullisia nakkirullia. Rullat kätkevät sisäänsä makoisaa nakkia, cheddaria sekä paholaisen hilloa. Näistä ei voi saada tarpeekseen.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kauli sulanutta lehtitaikinaa ohuemmaksi (n. 3mm). Leikkaa taikina nakki x 10 cm mittaisiksi paloiksi. Voitele taikinat paholaisen hillolla ja ripottele pintaan cheddar. Jätä taikinan ”yläreunaan” noin sentin pätkä mihin ei tule kastiketta ja juustoa. Aseta nakki taikinan päälle ja rullaa pötköksi. Kostuta taikinan tyhjä kohta vedellä ja paina rulla kiinni.

Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja voitele nakkirullat kauttaaltaan kananmunalla.

Paista nakkirullat 200 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes taikina on kauniin kullan ruskea ja kypsä.

Sekoita kaikki sourcream & onion -majoneesin ainekset keskenään ja tarjoa nakkirullien dippinä.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Popsi® Grillinakki 300 g

2 kpl lehtitaikinalevyjä
1 dl cheddaria raastettuna
1 kananmuna voiteluun
paholaisen hilloa

Sourcream & onion -majoneesi:

1 dl majoneesia
200 g ranskankermaa
2 tl sipulijauhetta
2 tl valkosipulijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 rkl kevätsipulia hienonnettuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.