Chicken parmesan sandwich

Chicken parmesan sandwich

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Kana ja parmesaani lienee yhdistelmä, joka on kaikille tuttu juttu. Kokonaisuus kun vielä kruunataan ihanalla tuoretomaattikastikkeella, niin avot!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Silppua salottisipuli sekä valkosipuli. Freesaa kirsikkatomaatteja ja sipuleita muutama minuutti rypsiöljyssä kasarissa. Kun tomaatit ja sipulit ovat pehmeitä, lisää kasariin basilikanlehdet, sitruunamehu, oliiviöljy, pinjansiemenet, suola ja rouhittu mustapippuri. Surauta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai blenderissä.

Leikkaa paprikat paloiksi. Pyöräytä paprikapalat rypsiöljyssä ja mausta ne suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paahda paprikoita 220-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes paprikoissa on kaunis väri.

Halkaise bagelit. Voit halutessasi paahtaa puolikkaita hetken leivänpaahtimessa. Kokoa bagelinpuolikkaille täytteet ja nauti.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Helsingin Kauppiaiden Leipäbaari Broilerin paahtofilee 180 g

bageleita
100 g parmesaania
2 punaista paprikaa
kourallinen rucolaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä

Tuoretomaattikastike:

250 g kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä
1 salottisipuli
½ ruukkua basilikaa
½ sitruunan mehu
1 rkl rypsiöljyä freesaukseen
2 rkl pinjansiemeniä
loraus oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä