Chicken parmesan sandwich

Chicken parmesan sandwich

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Kana ja parmesaani lienee yhdistelmä, joka on kaikille tuttu juttu. Kokonaisuus kun vielä kruunataan ihanalla tuoretomaattikastikkeella, niin avot!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Silppua salottisipuli sekä valkosipuli. Freesaa kirsikkatomaatteja ja sipuleita muutama minuutti rypsiöljyssä kasarissa. Kun tomaatit ja sipulit ovat pehmeitä, lisää kasariin basilikan lehdet, sitruunamehu, oliiviöljy, pinjansiemenet, suola ja rouhittu mustapippuri. Surauta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai blenderissä.

Leikkaa paprikat paloiksi. Pyöräytä paprikapalat rypsiöljyssä ja mausta ne suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paahda paprikat 220-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes paprikoissa kaunis väri.

Halkaise bagelit. Voit halutessasi paahtaa puolikkaita hetken leivänpaahtimessa. Kokoa bagelin puolikkaille täytteet ja nauti.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Broilerin paahtofilee 180 g

bageleita
100 g parmesaania
2 punaista paprikaa
kourallinen rucolaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä

Tuoretomaattikastike:

250 g kirsikkatomaatteja
2 valkosipulin kynttä
1 salottisipuli
½ ruukkua basilikaa
½ sitruunan mehu
1 rkl rypsiöljyä freesaukseen
2 rkl pinjansiemeniä
loraus oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä