Chili con Aito Nakki

Chili con Aito Nakki

5 annosta   n. 20 min  Gluteeniton

Tässä chili con carnen vieläkin helpommassa ja nopeammassa versiossa liha korvataan nakeilla. Chili con carnen voi tarjoilla vaikkapa riisin tai nachojen kera.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Avaa paputölkki ja valuta pavut. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää nakit ja pavut. Anna hautua hetken. Lisää sitten tomaattimurska sekä ripaus suolaa ja pippuria sekä haluamasi määrä chiliä ja anna hautua 10-15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.

Tarjoa kastike riisin ja hapankerman kera.

 

Ainekset 

(5 annosta)
  • 1 pkt HK Aito Nakki Suurpakkaus
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 prk kidneypapuja
  • 1 kpl sipulia
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl mustapippuria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl chilijauhetta

Lisäksi

  • 6 dl riisiä kypsänä
  • 100 g creme fraichea
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.