
Chili con Aito Nakki
Tässä chili con carnen vieläkin helpommassa ja nopeammassa versiossa liha korvataan nakeilla. Chili con carnen voi tarjoilla vaikkapa riisin tai nachojen kera.
Valmistusohje
(n. 20 min)Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Avaa paputölkki ja valuta pavut. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää nakit ja pavut. Anna hautua hetken. Lisää sitten tomaattimurska sekä ripaus suolaa ja pippuria sekä haluamasi määrä chiliä ja anna hautua 10-15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
Tarjoa kastike riisin ja hapankerman kera.
Ainekset
(5 annosta)1 pkt HK Aitonakki™ Suurpakkaus 630 g
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 prk kidneypapuja tai valkopapuja
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl öljyä
- suolaa ja mustapippuria
- chiliä maun mukaan
Lisäksi
- riisiä
- creme fraichea tai smetanaa
