Chili sin carne

Chili sin carne

Klassisen Chili con Carnen vege-serkku Chili sin carne sopii kasvisruokavaihtoehdoksi TexMex-pöytään. Bataatti antaa lisää ruokaisuutta, ja reseptissä mainittujen lisäksi lisukkeina maistuvat myös guacamole sekä tomaattisalsa.

Chili sin carne

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pss HK TexMex Vegetarian
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria rouhittuna
  • 1 kpl bataattia (pieni)
  • 3 dl maissia (pakaste tai säilyke)
  • 1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna

Lisäksi:

  • 2 dl riisiä
  • 1 pss nachoja
  • 150 g ranskankermaa

Valmistusohje

Laita TexMex Vegetarian, tomaattimurska, vesi ja mausteet pannulle. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kuori bataatti, leikkaa se pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia. Lisää hieman vettä tarvittaessa. Keitä samalla riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita kastikkeen joukkoon maissit ja koristele korianterilla. Tarjoile keitetyn riisin, nachojen ja ranskankerman kanssa.

Vinkki: kokeile myös Chili con Polloa, korvaamalla TexMex Vegetarian TexMex Chickenillä!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.