Chimichurri

Chimichurri

Chimichurri on argentiinalainen mausteinen yrttikastike, joka sopii mahtavasti grillatun lihan kaveriksi!

Chimichurri

Arvostele resepti
35 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 10 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 0.5 dl valkoviinietikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 3 kpl kevätsipulia hienonnettuna
  • 1 kpl chilipaprikaa pieninä kuutioina
  • 1 dl korianteria hienonnettuna
  • 0.5 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 2 rkl oreganoa hienonnettuna

Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile grillatun lihan kastikkeena. Voit käyttää chimichurria myös lihan marinointiin ja penslaamiseen grillauksen aikana.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.