Cobb-salaatti pekonidressingillä

Cobb-salaatti pekonidressingillä

3 annosta   n. 40 min  Gluteeniton

Cobbin salaatti on amerikkalainen klassikkosalaatti, jonka ainekset on helppo muistaa EAT COBB -muistisäännön avulla, sillä jokainen kirjain muodostuu salaattiin tarvittavan ainesosan englanninkielisen nimen alkukirjaimesta.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Paista pekonit pannulla rapeiksi ja siirrä ne talouspaperin päälle jäähtymään. Siivilöi pannulta rasva talteen kastiketta varten.

Sekoita kaikki pekonidressingin ainekset yhteen sauvasekoittimella tai vispilällä.

Keitä kananmunat kypsiksi ja hienonna tai viipaloi ne. Paista tai grillaa kanapihvit, mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä ne kastikkeen valmistamisen ajaksi folion sisään vetäytymään ja viipalointia odottamaan. Asettele salaatin ainekset ryhmittäin vadille ja kruunaa kastikkeella.

Ainekset 

(3 annosta)
  • 1 pkt HK Italian Pekoni™
  • 330 g Kariniemen kananpojan fileepihvejä
  • 2 kpl kananmunaa
  • 2 kpl avokadoa viipaloituna
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
  • 1 kpl punasipulia pieninä kuutioina
  • 70 g sinihomejuustoa murennettuna
  • 150 g erilaisia salaatteja

Pekonidressing

  • 0.5 dl pekonin rasvaa
  • 3 rkl vaaleaa balsamicoa
  • 1 tl sinappia (mieluiten väkevää)
  • 1 tl sokeria
  • 0.25 tl mustapippuria myllystä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.