Cocktail-palat maksamakkarasta

Cocktail-palat maksamakkarasta

5-8 annosta   n. 15 min  Laktoositon Maidoton

Herkulliset cocktail-palat valmistuvat näppärästi maksamakkarasta.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Leikkaa suolakurkut viipaleiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä ohuita lohkoja. Murskaa saksanpähkinät lihanuijalla tai veitsellä leikkaamalla karkeaksi muruksi.

Kasaa palttoonnapin päälle siivu suolakurkkua, viipale maalaismaksamakkaraa, punasipulia ja saksanpähkinöitä.

Ainekset 

(5-8 annosta)
  • 1 pkt HK Maalaismaksamakkara
  • 1 ps palttoonnappeja
  • 2 kpl suolakurkkua
  • 1 ps saksanpähkinöitä
  • 1 kpl punasipulia suikaleina
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.