Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

4-6 annosta   Gluteeniton

Juhlava naudan sisäfilee tarjoillaan herkullisten kermapippuriperunoiden kera. Ruoka, joka kelpaa hienommillekin illalliskutsuille!

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista. Kuivaa lihan pinta talouspaperilla ja ruskista liha pannulla rypsiöljyn kera. Hiero mausteet lihan pintaan ja siirrä liha uunivuokaan. Paista lihaa 90-asteisessa uunissa, kunnes lihalämpömittari näyttää 58 astetta. Nosta liha folion sisään vartiksi vetäytymään.

Valmista kermapippuriperunat: kaada perunaviipaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pippurikastike ja suola. Paista 175 asteessa noin 1,5 tuntia. Tunnin jälkeen vuoan voi tarvittaessa peittää foliolla.

Leikkaa vetäytynyt liha viipaleiksi ja tarjoile kermapippuriperunoiden ja HK Punaviinikastikkeen kanssa.

Ainekset 

(4-6 annosta)

Kermapippuriperunat

  • 1 kg perunaviipaleita (pakaste)
  • 1 prk
  • 1 tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.