Coleslaw

Coleslaw

4-6 annosta   n. 60 min  Gluteeniton

Klassinen coleslaw on monikäyttöinen lisuke, joka sopii muun muassa grillatun liha kaveriksi ja hampurilaisten, tacojen tai hodarien väliin. Coleslaw'n perusversiota voi halutessaan muokata lisäämällä salaatin joukkoon esimerkiksi karpaloita tai vaikkapa sinappia.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Leikkaa kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Mausta ne sokerilla ja suolalla. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet. Tarkista maku. Sekoita kastike kasvissuikaleiden joukkoon ja anna maustua viileässä ennen tarjoilua.

Ainekset 

(4-6 annosta)
  • 500 g valkokaalia
  • 100 g porkkanaa
  • 50 g kevätsipulia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa

Kastike

  • 1 dl majoneesia (esim. Hellmann's)
  • 1 dl Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
  • 3 rkl sitruunamehua
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.