Dirty Deluxe Makkaraburgeri

Dirty Deluxe Makkaraburgeri

2 annosta   n. 30 min 

Laskiaispullat ovat niin so last season. Vauhdikkaan pulkkamäen jälkeen kroppa nimittäin huutaa suolaista laskiaispullaa, eli HK Maakarit® Livornon Luigi Raakamakkaralla täytettyä briossia. Dirty Deluxe Makkaraburgeri sisältää sopivassa suhteessa makeutta, suolaisuutta ja tulisuutta – ja tämä kaikki siis hieman pullamaisen briossisämpylän välissä. Dirty Deluxe Makkaraburgeri on todellakin nimensä veroinen.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki sriracha-majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Viillä makkaroiden suoliin pitkät viillot päästä päähän ja poista suolet. Riko makkaroiden rakenne kulhossa ja muotoile massasta kaksi ”burgeri”pihviä.

Paista pihvit rypsiöljyssä keskilämmöllä noin 6 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.

Paista kananmunat pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Jätä keltuaiset ehjiksi. Mausta suolalla. Nosta paistetut munat makkarapihvien päälle odottelemaan.

Paahda sämpylät pannulla molemmin puolin.

Voitele paahdettujen sämpylöiden pohjat sriracha-majoneesilla. Kokoa päälle pihvit, kananmunat ja paholaisenhilloa. Laita kannet päälle ja nauti.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi 280 g

2 kananmunaa
4 rkl paholaisen hilloa esim. Puljonki
2 briossisämpylää
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa

Sriracha-majoneesi:

1 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
2 rkl srirachaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä