Englantilainen aamiainen

Englantilainen aamiainen

4 annosta   n. 35 min  Laktoositon

Tuhti aamiainen on tunnetusti päivän tärkein ateria ja tässä englantilaisessa aamiaisessa tärkeys vain korostuu. Uutta twistiä aamiaispöytään tuo chorizomaustettu Amerikan Pekoni®, jossa maistuvat savupaprika ja jalapeno. Tämä on myös siitä erinomainen aamiainen, että se maistuu ihan yhtä ihanalle mihin aikaan päivästä tahansa.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Levitä pekonit uuninpellille ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pekonit ovat kauniisti paistuneita ja sopivan rapeita. Nosta pekonit talouspaperin päälle, että enin rasva jää paperiin.

Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa herkkusienet 2-4 osaan.

Ruskista makkarat molemmin puolin pienessä määrässä rypsiöljyä ja siirrä pannun reunaan. Lisää pannulle herkkusienet. Kun sienet ovat saaneet väriä lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit ja paista kunnes ne alkavat saamaan hieman väriä. Mausta tomaatit ja sienet suolalla. Kuumenna pavut pienessä kattilassa. Paista kananmunat pienessä määrässä voita (voi estää munien tarttumisen pannuun öljyä paremmin) ja mausta ne suolalla.

Tarjoa englantilainen aamiainen kahvin, paahdetun leivän, marmeladin ja HP kastikkeen kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Chorizo 140 g

1 pkt Maakarit® Nürnbergin Günther
4 kananmunaa
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
10 isoa herkkusientä
kourallinen kirsikkatomaatteja

Lisäksi:

paahdettua leipää
appelsiini marmeladia
HP Kastiketta

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä