
Entrecôtea 12 h
Tätä herkkua ei kannata suunnitella kiireiselle arki-illalle. 12 tuntia uunissa matalassa lämmössä paistuva entrecôte nimittäin on valmista nimensä mukaisesti kahdessatoista tunnissa. Mutta työ tekijänsä palkitsee!
Valmistusohje
(n. 12 h )Hiero kokonaisen entrecôten pintaan suolaa, rouhittua mustapippuria ja hienonnettua timjamia. Sido paistinarulla tiiviiksi paketiksi. Laita entrecôte uunivuokaan ja 60 asteiseen uuniin. Anna paistua 60 asteessa 12 tuntia. Lopputuloksena on tasaisesti pehmeän medium plussaksi kypsynyt entrecôtepaisti.
Viipaloi entrecôte, ripottele pinnalla hieman sormisuolaa ja tarjoa esimerkiksi chimichurrin ja pekoniperunoiden kera.
Ainekset
(6-8 annosta)1,5 kg HK Takuumurea entrecôte
½ pnt timjamia
1rkl suolaa
rouhittua mustapippuria
Gourmet suolaa tarjoiluun
