Espagnole-kastike

Espagnole-kastike

6-8 annosta   n. 1 h 15 min 

Espagnole on klassinen kastikepohja, jota voi käyttää sellaisenaan tai maustaa mielensä tai käyttötarkoituksen mukaan. 

Valmistusohje

(n. 1 h 15 min)

Leikkaa kasvikset noin 3x3 cm kuutioiksi ja ruskista ne kattilassa voin kera. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja anna niidenkin ruskistua hyvin. Pyörittele joukkoon tomaattipyree. Kaada joukkoon kuuma lihaliemi koko ajan vatkaten. Lisää laakerinlehti ja anna hautua hiljalleen tunnin ajan välillä sekoitellen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Siivilöi kastike.

Ainekset 

(6-8 annosta)
  • 2 kpl sipulia
  • 1 kpl porkkanaa
  • 1 kpl varsiselleriä
  • 30 g voita
  • 0.5 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl tomaattipyreetä
  • 1 l lihalientä
  • 1 kpl laakerinlehteä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.