Family Burger

Täysin uusi tapa valmistaa hampurilaiset isommalle porukalle! Jauheliha muotoillan yhdeksi jättipihviksi ja hampurilainen kootaan helposti jaettavan peltileivän sisään. Valmista tämä näyttävä ja maistuva jättihampurilainen omin lempilisukkein nappaa tästä valmis resepti.
Family Burger
Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.
Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään
- 1 pkt HK Naudan jauheliha 10 % 1 kg
- 1.5 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
- 1 kpl peltileipää esim. Pehmopalat (9 palaa)
- 10 viipaletta cheddarjuustoa
- 3 kpl tomaattia viipaleina
- 5 lehteä jääsalaattia (suuria)
- 4 annosta
Valmistusohje
Poista imupaperi jauhelihan alta ja sekoita suola ja pippuri lihan joukkoon rasiassa. Painele jauheliha tiiviiksi matoksi rasian pohjalle. Kumoa jauheliha leivinpaperille ja painele hieman ohuemmaksi ja leveämmäksi levyksi.
Halkaise peltileipä.
Grillaa pekoniviipaleet kypsiksi ja nosta talouspaperin päälle odottelemaan.
Kumoa jauhelihalevy kuumaan grilliin ja anna kypsyä 2 minuuttia. Käännä levy kahta suurta paistinlastaa apuna käyttäen.
Asettele juusto- ja pekoniviipaleet jauhelihan päälle ja anna kypsyä vielä 2 minuuttia. Lämmitä samalla peltileipä nopeasti grillissä.
Asettele leivän alapuoliskolle kaalisalaattia ja nosta pihvilevy kaalisalaatin päälle.
Viimeistele tomaateilla ja salaatinlehdillä ja peitä kannella.
Leikkaa peltileivän saumojen mukaisesti ja tarjoile.
Suosittelemme seuraavaksi
Reseptihaku
