Farmarin pekoniburgeri

Farmarin pekoniburgeri

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Lypsykarjan jauheliha ja pekoni sopivat toisilleen kuin kärsä possulle. Tässä reseptissä pekoni piilotetaan pihvin sisälle, joten se sopii myös näkyvän pekonin pelkoon.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Hienonna pekoni ja ruskista silppu paistinpannulla. Jäähdytä.

Sekoita majoneesi ja maustetahna keskenään. Anna maustua hetki jääkaapissa.

Sekoita jäähtynyt pekoni ja jauheliha huolellisesti. Taputtele jauhelihasta neljä burgeripihviä ja paista pihvit molemmin puolin kypsäksi pienessä määrässä rypsiöljyä.

Kuumenna sämpylät ja kokoa burgerit.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Farmarin lypsykarjan jauheliha 15% 300 g

1 pkt Amerikan Pekoni® original
4 viipaletta cheddaria
4 briossisämpylää
1 punasipuli viipaloituna
4 viipaletta tomaattia
kourallinen rucolaa

Tacomajoneesi:

1 ½ dl majoneesia esim. Hellmann´s real
1 prk Via Tuoremaustetahna Mezcla Mexicali

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä